Goed onderwijs

Eigentijdse
leermiddelen

Veilig en sociaal

Vertrouwen

Alles onder
één dak

Leesplezier

Correct lezen en tempo lezen is belangrijk. Hoe leuk is het, als je dit beiden kunt oefenen op het plein. Op een plekje lezen waar jij dit het beste kunt.

Buiten sporten

De kleuters hadden gym in de grote gymzaal. De hogere groepen gingen daardoor lekker naar buiten onder hun gymtijd.

Van koe tot melk

Een leerzame les op de kinderboerderij voor de kinderen uit groep 4. Zij hebben veel geleerd over het proces van de koe tot aan melk in je glas.

Samen Pasen vieren

De kinderen van de groepen 1 t/m 3 hebben hun lievelingsontbijt gekregen. De kinderen van de groepen 4 t/m 8 hebben een lootje getrokken en maakten het lekkerste ontbijt voor hun klasgenoot. Nadat er samen is gegeten, is het Bijbelverhaal verteld en zijn er liederen gezongen. Er zijn eieren gezocht op het plein, er is […]

Leren over verschillende sensoren

De kinderen in de groepen 7 en 8 kregen een les over licht-, beweging- en geluidsensoren. Van discoballen tot auto’s tot een danseres, de kinderen maakten met de beschikbare materialen de mooiste creaties!

Wij hebben een superkracht!

Wij zijn geen superhelden met een cape of mooi pak aan, maar hebben wel een superkracht! Ons hoofd, onze hersenen. Wij zijn de baas over die superkracht. Is er iemand verdrietig, dan help ik. Ben ik lief voor iemand, dan is iemand ook lief voor mij. Is er iemand aan het woord, dan luister ik. […]