Goed onderwijs

Eigentijdse
leermiddelen

Veilig en sociaal

Vertrouwen

Alles onder
één dak

Werken over de winter

In de kleutergroepen leren de kinderen wat hoort bij de winter. Zij leren nieuwe woorden, leren schrijfpatronen, praten en lezen over het thema en tijdens het werken worden de plaatjes van groot naar klein uitgeknipt en opgeplakt.

In volle gang

De aanleg van ons nieuwe groenblauwe schoolplein is in volle gang. De eerste paadjes zijn al zichtbaar, de stapstenen liggen al in de kuil en de hekken zijn al aangepast of weggehaald. Wij kijken uit naar nog meer mooie veranderingen.

Een nieuw groenblauw schoolplein!

Maandag 12 december gaat de eerste tegel eruit. Er gaat gestart worden met de aanleg van ons nieuwe schoolplein. Bent u benieuwd hoe ons nieuwe groenblauwe plein eruit komt te zien? Klik dan snel op ´lees verder´.

Met elkaar het Sinterklaasfeest vieren

Alle kinderen hebben een fijne dag gehad tijdens de Sintviering op school. Met zijn allen op het plein om daar de Sint en zijn pieten te ontvangen. Daarna de klassen in om fijn te kunnen starten met elkaar. Uitpakken van surprises, spelen van spellen, dansen en zingen, een bezoekje aan de Sint en het uitpakken […]

Samen op kamp

De groepen 7 en 8 zijn met elkaar op kamp geweest naar Baarn. Nadat de kinderen hun tas hebben uitgepakt en bed hebben opgemaakt, gingen zij het bos in om in verschillende teams de beste hut te bouwen. In de avond verstoppertje in het bos en een wandeling waarbij zij de lichtroute moesten volgen. Op […]

Samen de klas gezellig maken

Na een goede herfstvakantie weer fijn met elkaar op school kunnen zijn. De gezellige week werd in meerdere groepen afgesloten met een middag kleuren, kleien, verven.