Op woensdag 8 mei opende IKC Cornelis Haak haar deuren.
De samenwerking tussen de school en beide partners van de opvang (zie menu – onze kinderopvang) was al langere tijd van kracht. Nu was echter het moment gekomen om dat ook duidelijk te maken voor de buitenwereld.
In plaats van een bord met ‘Cornelis Haak School’ hangt er nu een bord aan de muur met ‘IKC Cornelis Haak’. Nu is het nog een flinke opdracht om iedereen duidelijk te maken wat een IKC is: We bieden onderwijs en opvang aan van 7 tot 19 uur voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

De opening van het IKC knalde letterlijk. Het team drumde onder leiding van Drumtastic alle kinderen en ouders wakker. Daarna mochten de kinderen natuurlijk ook herrie maken. Voor de jongste kinderen was een poppenkastvoorstelling te zien.

Comments are closed.