Peuteropvang, een goede start!

Onze peuteropvanglocatie biedt een veilige en gezellige omgeving waar peuters volop kunnen spelen. Jonge kinderen leren door te spelen. Dit is goed voor hun ontwikkeling en nog leuk ook! Spelenderwijs leren de peuters omgaan met elkaar en worden ze gestimuleerd in alle ontwikkelingsgebieden. Peuteropvang is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De groep wordt begeleid door twee gediplomeerde en gecertificeerde pedagogisch medewerkers. Zij zorgen voor een fijne omgeving waarin uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. En zich verder durft te ontwikkelen.

maandag 08.00 – 12.00 & 12.30 – 15.30 uur
dinsdag 08.00 – 12.00 & 12.30 – 15.30 uur
woensdag 08.00 – 12.00 uur
donderdag 08.00 – 12.00 & 12.30 – 15.30 uur
vrijdag 08.00 – 12.00 uur

Pluspunten van peuteropvang Woelwater:

• extra aandacht voor rekenen en taal
  • mooie binnen- én buitenspeelplaats

Klik hier om uw kind in te schrijven.