Er wordt bewegingsonderwijs gegeven volgens het volgende rooster. Op maandag en donderdag door de vakleerkracht en op woensdag door de eigen leerkracht.

DagenGroepen
Maandag3, 4a, 4/5b, 5a, 6a, 6/7b, 7a
Woensdag8, 5a
Donderdag8, 6/7b, 6a, 7a, 4/5b, 4a, 3

De groepen 1 en 2 krijgen minstens twee keer per week bewegingsonderwijs in het speellokaal. Zij doen dit in hun ondergoed. U kunt wel schoenen op school zetten waarmee ze kunnen gymmen.

De kinderen uit de groepen 3 t/m 8 nemen sportkleding mee om in te gymmen: korte broek en t-shirt of turnpakje en gymschoenen. Zonder kleding of schoenen is meedoen aan de les niet toegestaan.

Mocht uw kind niet mee kunnen gymmen, wilt u dan een briefje meegeven met de reden. Zonder briefje doen de kinderen altijd mee met de les.
Als kinderen niet meedoen met de les, worden ze tijdens deze les ondergebracht in een ander lokaal. Zo kunnen zij de gymles niet storen.
Op gymdagen raden wij af dat de kinderen sieraden dragen.