De school is tijdelijke gesloten vanwege de maatregelen vanuit de Overheid. Maandag 4 januari 2021 start het thuisonderwijs tot de scholen weer open gaan. U krijgt daarover bericht van de groepsleerkracht(en).
Beschikt u thuis niet over een laptop, tablet of smartphone waarop uw kind kan werken, dan kunt u deze op school lenen.

Vanaf woensdag 16 december verzorgen wij op onze locatie noodopvang voor kinderen waarvan de ouders een cruciaal beroep hebben. Wij houden ons aan de richtlijnen die de Overheid daarvoor opstelt. Overzicht cruciale beroepen tijdens lockdown | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Wij vragen u zoveel mogelijk om zelf voor de opvang van uw kind te zorgen. Maak alleen gebruik van de noodopvang als u deze nood ook echt voelt.

Aanmelden voor de noodopvang kunt u via: administratie@cornelishaakschool.nl

Comments are closed.