Spelen, leren, groeien… samen!

De Cornelis Haak School is een basisschool in Rotterdam Oosterflank. We zijn een christelijke ontmoetingsschool, wat betekent dat we vanuit de christelijke identiteit ruimte creëren voor andere culturen en geloofsovertuigingen. We spelen in op de nieuwsgierigheid en verwondering van ieder kind en bieden ze de ruimte om zich te ontwikkelen op hun eigen manier. Deze adaptieve werkwijze helpt leerlingen spelenderwijs groeien en de leerdoelen te behalen die voor ze gesteld worden.

We vinden het ook belangrijk om goed contact te onderhouden met ouders. Naast durf en doorzettingsvermogen van de leerling zelf, is hun inzet namelijk cruciaal om het beste te halen uit de basisschooljaren. Zo zorgen we er samen voor dat iedere leerling goed klaargestoomd het voortgezet onderwijs in gaat.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan snel kijken, u bent van harte welkom voor een rondleiding en kennismaking. Maak een afspraak met de directie via: r.liefhebber@kindenonderwijsrotterdam.nl of bel 010 455 28 83 en vraag naar Robert Liefhebber.

Scholen op de kaart

Wilt u ons vergelijken met andere scholen in de buurt? Kijk dan op de website van scholen op de kaart.

Herrie in de school!

Op woensdag 10 april was de groep 6/7b aan de beurt om herrie te maken. Maar liefst 28 trombones naast het kantoor van de directeur en evenveel enthousiaste kinderen die er nog klanken uit kregen ook. Het was wel een uitdaging om de juiste klanken te krijgen. Vooral doen, doorzetten en veel plezier! Later volgen […]

Verkeersexamens

Jawel, de eerste verkeersdiploma’s zijn uitgereikt. Onze felicitaties voor alle geslaagden!

Flickr

Volg ons op Flickr